januari 10

Hotell London

0  comments

Det är inte för intet som London har blivit en sådan uppmärksammad mötesplats. Med dess rika kultur, vackra byggnader och den iögonfallande floden Themsen som rinner genom staden kan man räkna med att reseschemat snabbt blir fullt. Det stora intresset kring London kan man tacka dess rika kultur för. Om man blickar tillbaka genom historien har staden haft ett stort inflytande gällande både kultur och handel inom landet och utanför dess gränser. Även i dagens läge räknas London som ett av de allra största finansiella centren i världen. Tack vare dess imponerande universitet dras mer än ett flertal ivriga studenter till den vackra staden. Utöver just studier är det inga svårigheter att inta kulturen då bibliotek, antika museer, teatrar och liknande kulturcentra finns i överflöd. Efter beskrivningen finner du vår lyxiga hotell London lista.

Turistattraktionerna som är väl värda att uppleva

Självfallet skulle texten vara nära gränslös om vi hade listat alla de olika attraktionerna och upplevelserna som London erbjuder, men för att få en inblick i hur en vanlig Londonresa ser ut har vi listat de mest populära sevärdheterna nedan.

London Eye

De flesta har säkerligen hört berättelser om just London Eye, och inte är det lätt att missa det ståtliga pariserhjulet med dess imponerande 170 meter över marken. Från sina 32 kapslar – som var och en håller upp till 25 personer – har man en spektakulär utsikt över London som man sent kommer att glömma. Turen tar ungefär en halvtimme och man har därför gott om tid att häpna över den fantastiska vyn.

London Dungeon

Unikt, spännande och skräckinjagande på samma gång. London Dungeon sträcker ut sin hand och för dig tillbaka till en tid av hemskheter och mystik där du får ta del av Londons mörkaste historier genom tiderna. Kom ansikte mot ansikte med läskiga historiska karaktärer medan deras historier kommer till liv framför dina ögon. Mer spännande än så kan det inte bli.

Madame Tussauds

Man kan knappt tro sina ögon när man stiger in i Madame Tussauds utställning. Skådespelare, filmkaraktärer, presidenter och en rad musikikoner möter dig vid dörren, men i form av verklighetstrogna vaxdockor. I de flesta fall är dockorna så verkliga att man lätt kan tro att Barack Obama faktiskt står där framför en i egen hög person. Ta bilder tillsammans med dina favoritkändisar och bli förbluffad över hur detaljerade och fantastiskt utformade Madame Tussauds vaxdockor är. Efter utställningen kan du även få en glimt av hur skulptörerna arbetar och vad som krävs för att dockorna ska bli så otroliga.

Transport inom staden

Aldrig har det varit enklare att ta sig från en plats till en annan. Med Londons smidiga tunnelbanesystem (Underground) kan man ta sig vart man vill på ett ögonblick. Med sina 275 stationer som sammanlagt sträcker sig 415 kilometer finns det inga tvivel om att platsen man vill ta sig till finns med på kartan. Även spårvagnar – som vanligtvis går under benämningen ”tram” – har regelbundna tidtabeller och tillåter dig att hoppa av och på närhelst det behövs. Dessutom finns bussar och tåg till din tjänst vid behov. Om man enbart ska tala från erfarenheter kring smidighet och fart är tunnelbanesystemet det som man antagligen kommer att ha mest användning för, samt transport till fots. En stor mängd av de fantastiska upplevelserna finns nära tillhands!

De lyxigaste Hotell London listan kommer här:

1. Hotel 4141 Buckingham Palace Road, London SW1W 0PS, England

Hotell London 41hotel
Källa: https://www.41hotel.com/

 

2. The Milestone Hotel1 Kensington Court, London W8 5DL, England

Hotell London Milestonehotel
Källa: https://www.milestonehotel.com/

 

3. The BeaumontBrown Hart Gardens 8 Balderton Street | Mayfair, London W1K 6TF, England

Hotell London thebeaumont
Källa: https://www.thebeaumont.com/

 

4. Egerton House Hotel17-19 Egerton Terrace, London SW3 2BX, England

Hotell London Egertonhousehotel
Källa: https://www.egertonhousehotel.com/

 

5. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences51 Buckingham Gate, London SW1E 6AF, England

Hotell London Taj51buckinghamgate
Källa: http://www.taj51buckinghamgate.co.uk/

Tags

Hotell London, London, Lyxhotell London


You may also like

Barcelona

Istanbul

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350